Rabotheater Open Podium Twente 2017

Zaterdag 09-04-2017 genoten van een optreden samen met mijn papa Stefan de Lannoy bij het Open Podium van Rabotheater Hengelo. Wij zijn samen door naar de Finale 🎉🎉🎉 zaterdag 20 mei aanstaande zal de finale plaatsvinden om 19.30 uur.

Het Rabotheater Hengelo Open Podium is een talentenjacht in alle theatergenres waarbij zowel aanstormend als gevestigd talent zich kan presenteren op een professioneel podium. De winnaar gaat naar huis met maar liefst € 2.500,- beschikbaar gesteld door Businessclub Podion. Tijdens de voorrondes heeft het publiek bepaald welke acts naar de Halve Finales gaan. Ook in de Halve Finales had het publiek weer een grote stem en bepaalde deels wie de finalisten zijn geworden van dit regionale evenement. Tijdens de Finale bepaalt het publiek wie er met de Publieksprijs vandoor gaat. Nieuw dit jaar is, dat er ook ook aan deze prijs een geldbedrag verbonden is, namelijk € 500,-.

https://www.rabotheater.nl/informatie/nieuws/finalisten-rabotheater-open-podium-twente-2017/


Montivoices 2016

Met veel plezier kijk ik terug op de Montivoices 2016 van de Montessori College Twente. Het begon met een acapella auditie. Later moest ik een liedje insturen, het liefst begeleid met een eigen instrument. Ik speel graag piano en ik heb het liedje Edge of Glory van Lady Gaga gezongen. Door deze auditie ben ik ook gekomen. Ik mocht toen met een live band zingen. Dit vond ik erg leuk omdat ik niet veel ervaring heb om in een band te zingen. Ik heb een ballet gezongen van Whitney Houston, Run to you. Hierna kwam ik in de finale. Toen heb ik met veel enthousiasme het liedje Treasure van Bruno Mars gezongen. Ik ben super blij dat ik de Montivoices 2016 heb gewonnen. Al met al was dit een leuke ervaring en ik hoop dat ik vaker met een band mag zingen, want dit vind ik erg leuk!

Kijk hier voor de foto’s.


TV-avond War child “Jij en Ik”

Ik ben uitgenodigd om auditie te doen voor een ‪#‎televisieavond‬ ‪#‎JijenIk‬ op 29 juni voor ‪#‎WarChild‬. Ik heb samen met mama een liedje gezongen. Als dit filmpje bij de beste 25 hoort met aantal views kan het zijn dat mama en ik dan live mogen zingen, het programma wordt dan live uitgezonden op ‪#‎NPO1‬.

De jury bestaat uit Marco Borsato en zijn dochter Jada Borsato

DUS ALLEMAAL BEKIJKEN, DELEN EN LIKEN.

Bekijk dus het filmpje op YouTube om ons aan veel views te helpen!!

Meer weergeven