Lead vocaliste topformatie FORZAFUNK

Naast mijn solo optredens bij verschillende evenementen, ben ik gevraagd om auditie te doen bij de topformatie Forzafunk. De wederzijdse klik was er meteen al. Wat een geweldige band en wat veel enthousiasme stralen ze uit. Ik kan met trots zeggen dat ik als lead vocaliste ga deelnemen aan Show- en Partyorkest FORZAFUNK (Soul & Funk).
FORZAFUNK speelt funky, dance classics en swingin’ disco-hits uit de seventies en eighties afgewisseld met groovy ballads. Denk daarbij aan Earth, Wind & Fire, Chic, Sister Sledge, Incognito, Chaka Khan & Miami Sound Machine Gloria Estefan. Natuurlijk is ook New Soul Music in het repertoire opgenomen met nummers van Joss Stone, Bruno Mars, Alain Clark, Trijntje, Waylon & Ladies of Soul.
Het repertoire van FORZAFUNK is geschikt voor bedrijfsfeesten, ’70-’80 parties, privefeesten en festivals. De playlist wordt aangepast aan het Event.
Ik heb er enorm veel zin in.

We zijn te volgen via www.forzafunk.nl

 

https://bakkertie.wixsite.com/mijnsite


Conservatorium ArtEZ

*** LAATSTE NIEUWS ***

Na een hele leuke en fijne schoolperiode aan de Montessori College heb ik mijn Havo Diploma behaald. Na de schoolperiode heb ik me opgegeven voor het conservatorium en heb hiervoor een auditie moeten afleggen. Met een paar geweldige muzikanten, waar o.a. mijn vader in mijn begeleiding zat, kan ik met trots zeggen dat ik ben aangenomen aan het Conservatorium en ben toegelaten aan de Popacademie.

Wat heb ik het hier al naar mijn zin. Er is niets mooiers voor mij om veel muziek te maken en me verder te kunnen ontwikkelen in deze branche.

 

 


Benefietconcert Mo Tukker Ride in Wierden 22-09-2018

Vandaag (22-09-2018) mogen deelnemen aan het benefietconcert Mo Tukker Ride in Wierden. Wat fijn dat ik op deze manier mijn steentje heb kunnen bijdragen. Respect voor de mensen die dit hebben georganiseerd en de grote betrokkenheid.

MoTukker Ride voor weeshuis Caleb House op Ambon –> 22 september 2018

Zaterdag 22 september a.s. wordt er een motortoertocht georganiseerd om geld te genereren voor het weeshuis Caleb House op Ambon, dat voor een groot deel is afgebrand. Voor de wederopbouw zijn vrijwilligers van de Molukse gemeenschap in touw geweest om het evenement in goede banen te leiden. De MoTukker Ride voert door het mooie Twentse landschap. Naast de toertocht treden er bands belangeloos op, dat zijn Shanelle de Lannoy, Entourage, Bizar, Times 6, Eastmen Company, Santana Tribute Band, Bad Case, Tifa Totobuanggroep Manggurebe, Emmy Scheurwater & Wim Souhuwat en dj Paul.
Ook zijn er food en non-food kramen, voor de kids een springkussen en draaimolen en de inwendige mens wordt hierbij ook niet vergeten.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst


Boekingen

Inmiddels de eerste boekingen bevestigd voor *** 2018 ***

03-03-2018: Optreden besloten kring

01-04-2018: Pasar Malam Istimewa Rotterdam AHOY

05-05-2018: Pasar Malam Djempol Zutphen

30-06-2018: Pasar Malam Istimewa Zeist

04-08-2018: Pasar Malam Istimewa Spijk

29-09-2018: Pasar Malam Djempol Enschede

Ik heb er enorm veel zin aan.

Hopelijk tot ziens!


Rabotheater Open Podium Twente 2017

Zaterdag 09-04-2017 genoten van een optreden samen met mijn papa Stefan de Lannoy bij het Open Podium van Rabotheater Hengelo. Wij zijn samen door naar de Finale 🎉🎉🎉 zaterdag 20 mei aanstaande zal de finale plaatsvinden om 19.30 uur.

Het Rabotheater Hengelo Open Podium is een talentenjacht in alle theatergenres waarbij zowel aanstormend als gevestigd talent zich kan presenteren op een professioneel podium. De winnaar gaat naar huis met maar liefst € 2.500,- beschikbaar gesteld door Businessclub Podion. Tijdens de voorrondes heeft het publiek bepaald welke acts naar de Halve Finales gaan. Ook in de Halve Finales had het publiek weer een grote stem en bepaalde deels wie de finalisten zijn geworden van dit regionale evenement. Tijdens de Finale bepaalt het publiek wie er met de Publieksprijs vandoor gaat. Nieuw dit jaar is, dat er ook ook aan deze prijs een geldbedrag verbonden is, namelijk € 500,-.

https://www.rabotheater.nl/informatie/nieuws/finalisten-rabotheater-open-podium-twente-2017/


Montivoices 2016

Met veel plezier kijk ik terug op de Montivoices 2016 van de Montessori College Twente. Het begon met een acapella auditie. Later moest ik een liedje insturen, het liefst begeleid met een eigen instrument. Ik speel graag piano en ik heb het liedje Edge of Glory van Lady Gaga gezongen. Door deze auditie ben ik ook gekomen. Ik mocht toen met een live band zingen. Dit vond ik erg leuk omdat ik niet veel ervaring heb om in een band te zingen. Ik heb een ballet gezongen van Whitney Houston, Run to you. Hierna kwam ik in de finale. Toen heb ik met veel enthousiasme het liedje Treasure van Bruno Mars gezongen. Ik ben super blij dat ik de Montivoices 2016 heb gewonnen. Al met al was dit een leuke ervaring en ik hoop dat ik vaker met een band mag zingen, want dit vind ik erg leuk!

Kijk hier voor de foto’s.