CD Album “Nacht van Smaragd”

 

*** CD-Album “Nacht van Smaragd” ***
 
Met trots kan ik meedelen dat ik heb mogen meewerken met het lied “Kau Bukan Dirimu” aan de 1ste editie van “De nacht van Smaragd”.
 
Deze Indische “Night of the Proms” is een co-productie tussen Istimewa-Events en Indo Dreams Music. De overige artiesten zijn o.a.: Diana Monoarfa, Edu Schalk, Ester Latama, Free Line, Woody Brunings, Two Lucky Minds (Albert & Annet Rumengan), Ray Smith, Tony & Gaby (Relight) en Jersey Baker (Danny Everett & Nol Roos). Op 26-11-2022 wordt de CD album gepresenteerd. Deze krijgt u gratis bij uw entree ticket.
Locatie: RCN Het Grote Bos | Hydeparklaan 24 | Doorn
 
Pasar Malam Istimewa en @Indo Dreams Music bedankt voor de leuke en fijne samenwerking.
 
Ik wens iedereen heel veel luisterplezier toe.


Lead vocaliste topformatie FORZAFUNK

Naast mijn solo optredens bij verschillende evenementen, ben ik gevraagd om auditie te doen bij de topformatie Forzafunk. De wederzijdse klik was er meteen al. Wat een geweldige band en wat veel enthousiasme stralen ze uit. Ik kan met trots zeggen dat ik als lead vocaliste ga deelnemen aan Show- en Partyorkest FORZAFUNK (Soul & Funk).
FORZAFUNK speelt funky, dance classics en swingin’ disco-hits uit de seventies en eighties afgewisseld met groovy ballads. Denk daarbij aan Earth, Wind & Fire, Chic, Sister Sledge, Incognito, Chaka Khan & Miami Sound Machine Gloria Estefan. Natuurlijk is ook New Soul Music in het repertoire opgenomen met nummers van Joss Stone, Bruno Mars, Alain Clark, Trijntje, Waylon & Ladies of Soul.
Het repertoire van FORZAFUNK is geschikt voor bedrijfsfeesten, ’70-’80 parties, privefeesten en festivals. De playlist wordt aangepast aan het Event.
Ik heb er enorm veel zin in.

We zijn te volgen via www.forzafunk.nl

 

https://bakkertie.wixsite.com/mijnsite


Conservatorium ArtEZ

*** LAATSTE NIEUWS ***

Na een hele leuke en fijne schoolperiode aan de Montessori College heb ik mijn Havo Diploma behaald. Na de schoolperiode heb ik me opgegeven voor het conservatorium en heb hiervoor een auditie moeten afleggen. Met een paar geweldige muzikanten, waar o.a. mijn vader in mijn begeleiding zat, kan ik met trots zeggen dat ik ben aangenomen aan het Conservatorium en ben toegelaten aan de Popacademie.

Wat heb ik het hier al naar mijn zin. Er is niets mooiers voor mij om veel muziek te maken en me verder te kunnen ontwikkelen in deze branche.

 

 


Benefietconcert Mo Tukker Ride in Wierden 22-09-2018

Vandaag (22-09-2018) mogen deelnemen aan het benefietconcert Mo Tukker Ride in Wierden. Wat fijn dat ik op deze manier mijn steentje heb kunnen bijdragen. Respect voor de mensen die dit hebben georganiseerd en de grote betrokkenheid.

MoTukker Ride voor weeshuis Caleb House op Ambon –> 22 september 2018

Zaterdag 22 september a.s. wordt er een motortoertocht georganiseerd om geld te genereren voor het weeshuis Caleb House op Ambon, dat voor een groot deel is afgebrand. Voor de wederopbouw zijn vrijwilligers van de Molukse gemeenschap in touw geweest om het evenement in goede banen te leiden. De MoTukker Ride voert door het mooie Twentse landschap. Naast de toertocht treden er bands belangeloos op, dat zijn Shanelle de Lannoy, Entourage, Bizar, Times 6, Eastmen Company, Santana Tribute Band, Bad Case, Tifa Totobuanggroep Manggurebe, Emmy Scheurwater & Wim Souhuwat en dj Paul.
Ook zijn er food en non-food kramen, voor de kids een springkussen en draaimolen en de inwendige mens wordt hierbij ook niet vergeten.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst


Boekingen

Inmiddels de eerste boekingen bevestigd voor *** 2018 ***

03-03-2018: Optreden besloten kring

01-04-2018: Pasar Malam Istimewa Rotterdam AHOY

05-05-2018: Pasar Malam Djempol Zutphen

30-06-2018: Pasar Malam Istimewa Zeist

04-08-2018: Pasar Malam Istimewa Spijk

29-09-2018: Pasar Malam Djempol Enschede

Ik heb er enorm veel zin aan.

Hopelijk tot ziens!